Finasteride kopen voor haarverlies?

finasteride nederland

Inhoudsopgave

Finasteride. Als je last hebt van kaalheid, is dit de middel waar je gebruik van kunt maken. En dat komt omdat finasteride een van de slechts twee door de FDA goedgekeurde producten is om haaruitval te behandelen en haargroei te bevorderen.

Wat is eigenlijk finasteride?

wat is finasterideFinasteride is een middel tegen kaalheid die gebruikt om erfelijk haarverlies te behandelen. Het is waarschijnlijk het best bekend onder de handelsnaam: Propecia®. Het middel tegen haarverlies wordt steeds populairder voor mannen in Nederland. Doordat het een betaalbaar medicijn is en vrij verkrijgbaar zonder recept in onze webwinkel is de drempel erg laag gemaakt. Ruim 93% van de mannen die gebruikt maakt van Finasteride geeft aan dat het goed werkt en het haargroei bevordert.

Waar kun je finasteride in Nederland kopen?

Je kunt finasteride online kopen op Finasteride.nl tegen lagere kosten dan bij je apotheek. In onze webwinkel kan je direct 1mg tabletten kopen zonder recept. Het is dus niet noodzakelijk om eerst een arts te raadplegen. Wij versturen je finasteride rechtstreeks en anoniem in een discrete verpakking naar jouw huis. Wij leveren finasteride uit onze eigen voorraad en leveren binnen enkele werkdagen.

Deel dit bericht
tips tegen haaruitval

Tips tegen haaruitval

Welkom op Finasteride.nl. Zit u met de handen in het haar? (Of eigenlijk te weinig aan haar?) Lees hier zeker meer over tips om haaruitval

Verder lezen »
Haartransplantatie

Haartransplantatie

Haaruitval wordt veroorzaakt door het hormoon testosteron. Dit hormoon wordt omgezet in DHT. Dit hormoon zorgt ervoor dat de groeifase van de haarzakjes wordt verkort,

Verder lezen »