De effecten van Finasteride (voor en na)

Inhoudsopgave

Korte introductie Finasteride

Finasteride is een oraal medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van mannelijke kaalheid (alopecia androgenetica). Finasteride werd oorspronkelijk gebruikt in doses van 5 mg om vergrote prostaat te behandelen, en verminderde haaruitval en toegenomen haargroei werden als bijwerkingen opgemerkt. Finasteride is nu beschikbaar in een dosis van 1 mg voor de behandeling van kaalheid. Op onze website kan je finasteride kopen zonder recept.

Direct Finasteride kopen? Ga naar onze webwinkel en bestel vandaag nog de oplossing tegen kaalheid!

Hoe werkt Finasteride?

Finasteride zit in een klasse van medicijnen die 5-alpha-reductaseremmers worden genoemd. Het werkt door de productie van het hormoon dihydrotestosteron (DHT), dat verantwoordelijk is voor haarverlies, te blokkeren. Ontdek in onze blogs welke resultaten je mag verwachten van Finasteride.

Kan Finasteride haar teruggroeien?

Finasteride werkt het beste bij het voorkomen van verdere haarverlies. Een studie toonde aan dat 83% van de mannen na 2 jaar finasteride geen haarverlies meer vertoonde. In diezelfde studie vertoonde 66% van de mannen na 2 jaar wat haargroei. Finasteride kan dus bij ongeveer tweederde van de mannen haar teruggroeien, maar die hergroei kan mild zijn. Finasteride stopt echter haaruitval bij meer dan 4 op de 5 mannen.

Foto’s finasteride voor en na

finasteride voor en na foto's

fotos voor en na finasteride

 

fotos finasteride voor en na gebruik finasteride

finasteride behandeling voor en na foto's

Deel dit bericht
tips tegen haaruitval

Tips tegen haaruitval

Welkom op Finasteride.nl. Zit u met de handen in het haar? (Of eigenlijk te weinig aan haar?) Lees hier zeker meer over tips om haaruitval

Verder lezen »
Haartransplantatie

Haartransplantatie

Haaruitval wordt veroorzaakt door het hormoon testosteron. Dit hormoon wordt omgezet in DHT. Dit hormoon zorgt ervoor dat de groeifase van de haarzakjes wordt verkort,

Verder lezen »